Pablo de la Llave

Residential

Pablo de la Llave

For this project, MMATT ARQUITECTOS was asked for help to revitalize and create more atractive, functional and elegent internal spaces (without generating a greater cost) in a housing complex with more than 10 homes, located in one of the most pleasant and cosy zones south of mexico city.

The design of the project was correct. But the material chosen weren't, therefore we added a white tile cutting in the kitchen and generated a pair of wooden coating for the living room and the main bedroom so that they gave continuity to to the floor treatment.

Also we modified materials in the floors and walls and added new elements like banisters and luminaires every single one of these moves were designed with an architectural project of finishes, lighting, carpentry and details 3d visualizations. This allowed us to deliver the greatest quantity of tools for the construction.